Ingrediente pentru quiche cu spanac fara crusta
- 1 lingura de ulei vegetal
- 1 ceapa
- 300 g de spanac prefiert, congelat
- 5 oua
- 3 cesti de branza Muenster
- 1/4 lingurita de sare
- piper macinat
Cum se prepara quiche cu spanac fara crusta
Incalzeste uleiul intr-o tigaie de marime medie, la foc mic. Caleste ceapa, amestecand din cand in cand, pana ce se inmoaie si devine transparenta. Adauga spanacul si lasa-l pe foc pana cand scade toata apa.
Intr-un bol mare, amesteca ouale cu branza si sarea si adauga piper dupa gust. Adauga spanacul pregatit si amesteca-l cu celelalte ingrediente.
Unge o tava cu putin ulei si incalzeste cuptorul la 175 de grade. Adauga compozitia de quiche in tava si coace-o timp de 30 de minute.
Lasa quiche-ul sa se raceasca 10 minute inainte de a-l servi, pentru a-ti fi mai usor sa-l portionezi.
Cum se serveste quiche cu spanac fara crusta
Poti servi quiche-ul atat ca gustare, alaturi de un pahar de iaurt sau de chefir, dar si ca garnitura pentru preparate proteice pe baza de carne sau de branzeturi, cum ar fi cascavalul pane.
Sursa foto: danieruben.blogspot.com