Daca nu mai ai inspiratie pentru preparatele de post, iti recomandam o retete delicioasa de paste cu legume si frunze de menta.


Ingrediente pentru paste cu legume:

  • 320 g paste
  • 200 g mazare boabe
  • 100 g fasole verde
  • 10 rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de concentrat de legume
  • 6 frunze de menta
  • sare si piper


Cum se prepara pastele cu legume:

Curata dovleceii si morcovul, apoi taie-i julien. Opareste mazarea si pastaile de fasole, apoi scurge-le bine de apa.

Taie ceapa julien si caleste-o in uleiul de masline. Adauga peste ea legumele, concentratul de legume, sare si piper si mai lasa-le la calit cateva minute. Apoi, adauga un polonic de apa si lasa-le sa mai fiarba putin la foc mic.

Separat, fierbe pastele cu putina sare. Adauga peste legume rosiile cherry taiate pe jumatate. Scurge pastele, pune-le peste legume, adauga frunzele de menta, sare si piper, daca mai este nevoie.


Cum se servesc pastele cu legume:

Pastele cu legume se servesc calde, iar peste portie poti presara patrunjel tocat.

  •   2013-04-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.