Dragostea trece prin stomac, asa ca unul dintre cei mai priceputi chefi din Bucuresti are o propunere irezistibila pentru o cina romantica: tartar de somon cu avocado. O reteta usoara, dar sofisticata, numai buna de incantat intr-o seara friguroasa de noiembrie. Iata reteta bucatarul-sef Ionut Valentin de tartar de somon cu avocado si ardei iute:
Ingrediente tartar de somon cu avocado si ardei iute
- 300g somon
- 30g ceapa rosie
- 50g avocado
- 10g mustar Dijon
- 10g ardei iute
- 40g castravete
Mod de preparare tartar de somon cu avocado si ardei iute
Se taie somonul, avocado si ceapa rosie in cuburi mici, se amesteca cu mustarul de Dijon, se adauga sare, piper, ulei de masline si se stropeste cu zeama de lamaie. Continutul se monteaza pe pat de castravete si se serveste cu paine prajita si unt clarifiat.
CONCURS! Daca gatitul nu se numara printre punctele tale forte sau pur si simplu vrei sa impresionezi cu o cina romantica Gatto Lounge (Blvd. Decebal, nr. 17) te invita la un concurs special, cu ocazia lansarii noului meniu! Aici te asteapta preparate sofisticate, afrodisiace cum ar fi piept de rata cu chutney de pere si amareto, un desert pe masura - clatitele Gatto si o bautura speciala, vin sau sampanie. In functie de gusturi, mai poti alege coasta de vițel de lapte baby spanac și ardei copt, curcan Gatto, cu legume fresh și miere sau coaste de porc gratinate cu sos barbecue! Daca vrei sa castigi o cina romantica in aceasta locatie speciala, semnata de chef Ionut Valentin, raspunde la urmatoarea intrenare: Care sunt preparatele afrodisiace, recomandate de chef Ionut Valentin pentru o cina romantica?
1. Piept de rata cu chutney de pere si amareto, clatitele Gatto si vin sau sampanie;
2. Pizza, Tartar de somon cu avocado si ardei iute, tortul casei si bauturi racoritoare;
3. Burger, clatite Gatto si vodka
Raspunde pana luni, 7 noiembrie, printr-un comentariu la acest articol. Premiul - o cina romantica (un fel principal la alegere, desert si bautura) va fi acordat aleator, iar castigatorul anuntat marti, 8 noiembrie.