- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Dovleac cu pui
Sursa foto: blogs.rep-am.com
Ingrediente:
- 1/2 dovleac
- 6 cartofi
- 1 ceapa rosie
- 1 piept de pui
- 1 lingurita de oregano
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingurita de patrunjel tocat
- 200 ml apa
- 2 catei de usturoi
- ½ lingurita de otet de mere
- sare
- piper
Cum se prepara:
Pune uleiul al incins intr-o tigaie si pune ceapa taiata juliene la calit. Adauga apoi carnea de pui taiata cubulete si asezoneaza cu sare si piper. Daca este necesar mai poti adauga putin ulei. Dupa ce carnea s-a prajit putin adauga apa, otetul, patrunjelul, usturoiul pisat si oregano. Lasa sa fiarba pana scade apa. Adauga apoi dovleacul taiat cubulete si cartofii taiati sferturi. Acopera vasul cu un capac coace totul la cuptorul incins la 180oC timp de 30 de minute. Indeparteaza apoi capacul si mai lasa compozitia la copt timp de10 minute, pentru a se rumeni.
Sursa foto principala: naturalhealthmag.com.au
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina