Ingrediente pentru cotletele de porc cu miere si cu nuci pecan
- 1,25 kg cotlete de porc feliate
- 1/2 ceasca de faina
- sare
- piper
- 2 linguri de unt
- 1/4 ceasca de miere
- 1/4 ceasca de nuci pecan pisate
Cum se prepara cotletele de porc cu miere si cu nuci pecan
Amesteca faina cu sarea si piperul si presara acest mix peste cotlete.
Topeste untul intr-o tigaie, la foc mediu si prajeste cotletele in el pana cand capata o culoare auriu-maronie. Asaza-le pe o farfurie si asteapta pana nu mai sunt aburinde.
Amesteca mierea si nucile pecan si incalzeste-le intr-un vas, la foc mic, amestecand continuu. Varsa continutul peste cotlete, dupa ce a devenit fluid.
Cum se servesc cotletele de porc cu miere si cu nuci pecan
Serveste cotletele calde, cu o garnitura de legume, cum ar fi broccoli gratinat sau sparanghel cu praz la gratar. Poti sa le alaturi si o salata, daca preferi legumele crude: opteaza pentru una de rucola cu ardei gras multicolor sau pentru una cu spanac si leurda.
Sursa foto: whats4dinnersolutions.com