Crema de anghinare este un aperitiv delicios, usor de preparat, ideal pentru mesele cu multi invitati. Este ideala alaturi de salata verde si paine prajita.
Ingrediente pentru crema de anghinare
- 500 grame anghinare din conserva
- 400 grame parmezan ras
- 200 grame maioneza
- sare
- piper
Cum se prepara crema de anghinare
Pentru acest preparat ai nevoie de anghinare conservata in apa, nu in ulei. Dupa ce desfaci conserva, scurge bine anghinarea de apa si toac-o marunt.
Amesteca intr-un bol anghinarea tocata cu parmezanul ras si maioneza. Da la cuptorul incins pentru 5 minute. Amesteca sosul din in cand in cand, astfel incat sa se incalzeasca uniform.
Scoate de la cuptor si asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste crema de anghinare
Crema de anghinare se serveste cu paine prajita, biscuiti digestivi sau salata verde.
Sursa foto: simplyrecipes.com