Ingrediente pentru cozi crocante de homar
- doua cozi de homar
- 1/2 cana de unt topit
- 1/2 lingurita de boia de ardei
- sare
- piper alb macinat
- o lamaie
Cum se prepara cozile fripte de homar
Incalzeste gratarul electric si asaza cozile de homar pe o bucata de hartie de copt. Cresteaza carcasa lor pe lungime si asezoneaza carnea cu untul topit, cu boia, cu sare si piper dupa gust. Frige-le pe gratarul electric timp de 5-10 minute, pana cand se rumenesc si capata o culoare maronie, opaca.
Cum se servesc cozile fripte de homar
Cozile fripte de homar se servesc calde, alaturi de felii de lamaie. Daca iti doresti o garnitura pentru ele, poti opta pentru orez sau fasole verde gatita la aburi. Sosurile potrivite pentru acest preparat sunt cel de usturoi si sosul cocktail.
Sursa foto: flowercityfoodie.com