Pestele invelit in salata verde constituie un preparat usor si dietetic , potrivit pentru pranz si cina. Acest fel de mancare se face rapid, in 20 de minute.
Ingrediente pentru peste invelit in salata
3 linguri unt nesarat
2 linguri tarhon si patrunjel, tocat
1 lingura ceapa taiata
1 kg file de peste alb
1 salata verde, frunzele
sare si piper.
Cum se prepara pestele invelit in salata
Incalzeste cuptorul la 250 grade Celsius. Amesteca untul, plantele aromatice si ceapa. Pune o lingura din aceasta compozitie in tigaie si intinde.
Asezoneaza pestele cu jumatate de lingura sare si un sfert de lingura de piper. Toarna pe peste restul sosului. Ruleaza apoi fileul si impacheteaza-l intr-o frunza mare de salata verde. Pune pestele in tigaie, acopera cu o folie si da-l la cuptor 15 minute.
Cum se serveste pestele invelit in salata
Se serveste cald, cu orez.
Sursa foto : slashfood.com