Salata mexicana este un amestec delicios de arome dulci, acrisoare si picante. Poate fi servita ca aperitiv sau alaturi de carne fripta. Poti pregati salata mexicana cu diverse legume, insa niciodata fara ardei iute si fasole boabe, deoarece acestea sunt ingredientele-vedeta ale retetei.
 

Ingrediente pentru salata mexicana cu legume si ardei iute
 

Cum se prepara salata mexicana cu legume si ardei iute
 

Spala sub un jet de apa rece, separat, fasolea rosie si porumbul. Lasa-le la scurs. Spala ceapa, ardeiul verde, rosiile, ardeiul iute si frunzele de salata verde. Taie legumele in bucati mici. Curata doi catei de usturoi si zdrobeste-i.

Adauga toate legumele taiate, precum si fasolea rosie si porumbul, intr-un bol pentru salata. Presara cate un varf de lingurita de oregano, coriandru, sare si piper. Adauga cateva linguri de ulei de masline si otet balsamic.
 

Cum se serveste salata mexicana cu legume si ardei iute
 

Salata mexicana cu legume si ardei iute se serveste imediat dupa ce a fost preparata sau dupa ce ai lasat-o la racorit cateva ore in frigider.


Sursa foto: thesweetslife.com

  •   2011-12-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din salate

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii