Sfaturi culinare

#sfaturi culinare #1 iunie #pertrecere copii #meniu petrecere copii #idei meniu petrecere copii

Petrecerea de 1 Iunie: Ce NU trebuie sa lipseasca din meniu

Data de 1 iunie este o zi mare pentru copiii din intreaga lume si merita marcata cu o petrecere distractiva care sa impace atat gusturile mofturoase ale micutilor, cat si pe cele pretentioase ale parintilor. Desi dulciurile par sa fie felul principal al unei petreceri pentru cei mici, meniul pentru Ziua Copilului trebuie gandit strategic, astfel incat si adultii sa se bucure de bunatatile pregatite pentru acest eveniment.

Aperitivele haioase, "cireasa de pe tort" a petrecerii

Sursa foto: taste.com.au

Lasa deoparte ideea de a gati preparate elaborate si consumatoare de timp pentru o astfel de petrecere. Mergi pe mana aperitivelor diversificate, decorate in mod cat mai haios, astfel incat sa fie in spiritul acestei zile ce sarbatoreste inocenta copilariei.

Sunt practice si aspectuoase, insa trebuie sa fie si delicioase si sanatoase, avand in vedere ca cei mici vor fi primii care se vor infrupta din ele. Aprovizioneaza-te cu cat mai multe sortimente de legume proaspete - ridichi, ardei gras, rosii, salata verde, morcovi, castraveti, avocado etc., dar si cu branzeturi variate si delicatese din carne - somon fume, prosciuto, rulada de pui, pentru a crea cele mai interesante platouri cu aperitive.

Ajuta-te si de masline si oua fierte si creeaza din ansamblul de ingrediente pe care le ai la dispozitie sandviciuri si gustari in forma de omuleti de zapada, robotei, puisori, ciupercute, pisicute si alte figurine simpatice, cu care sa-ti surprinzi micutii invitati.

Sursa foto principala: cakechooser.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului