Sosul picant de rosii se poate servi alaturi de diverse fripturi sau poate fi folosit ca sos pentru paste. Este foarte gustos si simplu de preparat.
Ingrediente pentru sos picant
500 ml rosii in bulion
3 catei usturoi
1 ceapa medie
2 linguri ulei de masline
1 ardei iute
1 lingura boia dulce
1 legatura patrunjel
cimbru
sare
piper
Cum se prepara sosul picant de rosii
Taie marunt ceapa si usturoiul si caleste-le in uleiul incins. Adauga rosiile pasate, dupa ce se rumenesc usor ceapa si usturoiul.
Pune verdeata tocata, boiaua, cimbrul uscat si ardeiul maruntit, apoi potriveste sosul de gust, adaugand sare si piper.
Lasa sosul sa fiarba la foc mic, pret de 25 de minute, pana ce scade.
Serveste sosul langa friptura sau paste.
Cum se serveste sosul picant de rosii
Serveste acest sos fierbinte.
Foto: healthpromoting.com
#sosuri #retete #sos de rosii #sos picant
Sos picant de rosii
Sos picant de rosii Sosul picant de rosii se poate servi alaturi de diverse fripturi sau poate fi folosit ca sos pentru paste. Este foarte gustos si simplu de preparat.- 2012-08-22 2012-08-22
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului