Deserturi

#McVitie’s #biscuiti digestivi #biscuiti

McVitie’s te provoaca sa descoperi biscuitul digestiv Original

McVitie’s, biscuitii creati in Anglia in anul 1892, provoaca acum romanii sa descopere gustul primei retete de biscuiti digestivi. Conform unui studiu intern realizat de McVitie’s, primii biscuiti digestivi din lume, in prezent o treime dintre consumatorii din Romania aleg gustari cu un continut ridicat de fibre, proteine si cereale integrale.

 

Reteta McVitie’s - mai buna si diversificata in timp

McVitie’s au fost produsi pentru prima data in anul 1892 de Sir Alexander Grant, dupa mai bine de 50 de ani de experienta in producerea biscuitilor. De atunci, reteta originala a fost permanent imbunatatita, s-au redus grasimile si zaharurile si au fost create numeroase sortimente noi. in 1925 au fost realizati primii biscuiti digestivi cu ciocolata, in 1985 a urmat gama McVitie’s HobNobs – biscuitii cu ovaz, o alta inovatie McVitie’s, iar in 1987 varianta lor cu ciocolata si lapte.

In prezent, acesti biscuiti fara arome artificiale sau coloranti, produsi din ingrediente atent selectionate, cu faina de grau, faina integrala si bicarbonat de sodiu, bogati in fibre (3,6%) si elemente nutritive sunt cei mai indragiti biscuiti englezesti, aflati in topul preferintelor consumatorilor din peste 100 de tari. in Marea Britanie, biscuitii digestivi sunt consumati cu ceai, in Suedia sunt savurati cu branza, iar in Italia cu cafea, la micul dejun. Cei mai multi insa au descoperit noi posibilitati de a-i consuma, cum ar fi in cheesecake, budinca sau fursecuri.

„Biscuitii McVitie’s au o traditie de peste 120 de ani si sunt consumati in intreaga lume datorita continutului bogat in fibre, a ingredientelor sanatoase si a numarului de calorii scazut, dar si datorita ritualului de consum: cu ceai, cafea sau fresh de portocale. Nu doar ca sunt un start bun la inceput de zi sau ca gustare la scoala, la serviciu ori in drum spre activitatile zilnice, ci pot fi si o baza perfecta pentru o tarta cu branza si fructe sau alt desert savuros. Am lansat acest brand cunoscut si apreciat pentru a le oferi celor mici si familiilor lor oportunitatea de a savura o gustare sanatoasa, care-ti da energie de fiecare data cand ai nevoie” a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Provocarea McVitie’s – „Descopera originalul”

Pe parcursul lunii octombrie, in diverse spatii publice din Bucuresti si in cadrul Academiei de Studii Economice, McVitie’s va desfasura campania „Descopera originalul”, ce va consta in actiuni de cunoastere a brandului si degustare sortimente disponibile in Romania, cu posibilitatea de a castiga premii tentante.

Pentru cei care prefera gustul clasic de biscuiti, exista varianta McVitie’s Original Digestive, iar pentru aceia care prefera varianta cu mai putine calorii, McVitie’s Original Digestive Light le ofera gustarea dorita. Cei care au pofta de ciocolata pot alege intre varianta de ciocolata cu lapte si ciocolata neagra.

Biscuitii McVitie’s sunt biscuiti digestivi facuti dupa o reteta originala englezeasca din 1892.

Sortimententele McVitie's disponibile in Romania sunt McVitie's Original Digestive, McVitie's Dark Chocolate Digestive, McVitie's Milk Chocolate Digestive, McVitie's Digestive Light. Biscuitii McVitie’s Digestive pot fi achizitionati din principalele lanturi de magazine din tara Billa, Cora, Carrefour, Auchan, Profi si Selgros si in benzinariile Mol, OMV, Lukoil la pretul recomandat de 6.00 - 6.90 lei. Pentru a fi la curent cu noutatile, accesati mcvities.ro si pagina de Facebook mcvitiesromania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului