Dulceturi & Conserve

#marmelada #caise #zahar

Marmelada de caise

Marmelada de caise se poate prepara atat din fructe coapte cat si din fructe verzi. Gustul acrisor al acestui preparat este potrivit pentru clatite si tarte cu diverse umpluturi .

 

Ingrediente pentru marmelada de caise

 

  • 1 kilogram caise
  • 500 grame zahar.

 

Cum se prepara marmelada de caise

 

Taie caisele pe jumatate si scoate samburii. Fierbe fructele pana se inmoaie.

Paseaza caisele sau da-le prin masina de tocat . Pune pulpa de caise intr-o cratita impreuna cu zaharul si amesteca bine. Lasa compozitia sa fiarba pana se leaga bine. Toarna marmelada fierbinte in oale mici din ceramica.

 

Cum se serveste marmelada de caise

 

Marmelada de caise se serveste ca atare.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.