Feluri principale

#secrete cartofi prajiti #cartofi prajiti #retete de post #cartofi

Doua moduri de a prepara cei mai buni cartofi prajiti, perfecti in zilele de post

Crocanti la suprafata si moi in interior. Cu aroma de boia si ceapa prajita. Cartofii se prepara intr-o multime de modalitati insa noi am aflat retetele celor mai apreciati cartofi prajiti, care nu sunt deloc atat se simplu si usor de preparat precum pare. Iata retetele pe care multi bucatari le tin secrete.

1. Cartofi prajiti, simpli

Sursa foto: kiro7.com

Pentru cartofii prajiti, simpli, pune mai intai cartofii la fiert. Cand sunt aproape gata, scoate-i si lasa-i sa se scurga foarte bine. Prajeste-i apoi in baie de ulei, insa nu adauga multi odata. Prajeste-i la foc mare astfel incat sa devina crocanti si rumeniti la suprafata. Scoate-i pe un prosop de bucatarie, din hartie, pentru a absorbi excesul de ulei, apoi adauga-i intr-un castron si asezoneaza-i cu sare si piper.

Sursa foto principala: delonghi.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.