Feluri principale

#unt #patrunjel #vin #lamaie #pastrav #peste #retete gratar

Pastrav la gratar cu vin

Pastravul la gratar stropit cu vin si zeama de lamaie este un preparat ideal pentru cinele in doi. Se prepara repede si este foarte bun. Se serveste cu diverse garnituri de legume fierte . il poti asezona si cu mujdei.
 

Ingrediente pentru pastrav la gratar cu vin
 

 

Cum se prepara pastravul la gratar cu vin
 

Aseaza fiecare pastrav pe folii de aluminiu. Stropeste cu vin alb , unt topit si sucul de lamaie. Asezoneaza cu sare, piper si patrunjel.

Inveleste pestele cu folia de aluminiu. Aseaza pachetele cu peste peste gratarul incins si stropit cu putin ulei de masline.

Lasa pestele pe gratar timp de 20 de minute.
 

Cum se serveste pastravul la gratar cu vin
 

Pastravul la gratar cu vin se serveste cu diverse garnituri si stropit cu putina zeama de lamaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului