- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 2
- Urmatorul articol
Ratatouille rustic
Ingrediente:
- 4 dovlecei, taiati cubulete
- 1 vanata, taiata cubulete
- 3 ardei grasi rosii, taiati cubulete
- 3 cepe feliate
- 1 lingura de cimbru
- 1 lingura rozmarin
- 1 lingurita de sare
- 1/2 lingurita piper macinat
- 1 lingura ulei de masline
- 400 g mazare
- 8 rosii prunisoare, taiate cubulete
- 1 lingura usturoi tocat marunt
- 1 lingura bulion
- 2 1/2 lingurite de otet balsamic
- 3 linguri busuioc proaspat tocat
Mod de preparare:
Amesteca dovleceii, vanata, ardeii grasi, ceapa, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, 2 linguri de apa si ulei. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt tapetata cu putin ulei si baga-le in cuptorul incins, timp de 25 de minute. Scoate tava si adauga mazarea, rosiile, usturoiul, rosiile, pasta de tomate si 1/4 lingurita de sare. Amesteca bine totul si baga din nou tava la cuptor, cam 15 minute. Serveste portiile de ratatouille cu otet balsamic si busuioc proaspat pe deasupra.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 2
- Urmatorul articol