Daca ai pofta de ceva bun, satios si cu un gust aromat, incearca fasolea alb - rosie . Amesteca cantitati egale de fasole alba si rosie, asezoneaza cu sare, piper si cateva ierburi si vei obtine o mancarica potrivita pentru serile reci.
Ingrediente pentru fasolea alb - rosie
- 20 ml ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 50 grame sos de tomate
- 200 ml supa de pui
- 200 grame fasole alba fiarta
- 200 grame fasole rosie fiarta
- rozmarin tocat
-
sare
- piper.
Cum se prepara fasolea alb - rosie
Incinge uleiul intr-o tigaie. Adauga ceapa, rozmarinul, sarea si piperul. Lasa la calit timp de 10 minute.
Aduga sosul de tomate si lasa pe foc 2 - 3 minute. Adauga apoi supa de pui si fasolea.
Da focul mai mic si mai lasa cateva minute.
Cum se serveste fasolea alb - rosie
Fasolea alb - rosie se serveste calda, cu patrunjel tocat pe deasupra.