Feluri principale

#rulouri marocane #sos de iaurt #carnati de miel

Rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt

Rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt sunt o reteta traditionala foarte gustoasa si usor de preparat, cu care iti vei impresiona musafirii cat ai clipi!

Ingrediente rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt

  • ulei de masline;
  • 80 g iaurt;
  • 350 g carne tocata de miel;
  • 2/3 cana pesmet;
  • 2 linguri condimente marocane;
  • 2 foi de patiserie, partial decongelate.

Cum se prepara rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt

Tapeteaza o tava de copt cu foaie speciala si incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol mare, combina pesmetul, carnea de miel si condimentele marocane, asezonandu-le cu sare si piper. Amesteca bine cu mainile, pana ce toate ingredientele se intrepatrund. Intinde o foaie de placinta pe masa de bucatarie si ia jumatate din cantitatea de carne, dandu-i forma unui carnat lung de 20-25 cm.

Intinde-l pe foaia de patiserie si impacheteaza-l ca un rulou, apoi taie-l pe jumatate. Repeta procesul cu restul cantitatii de carne si apoi cresteaza-le usor. Ungele cu putin ulei si da rulourile la cuptor timp de 20-25 de minute. Asaza-le in farfurie si presara pe ele putin iaurt.

Cum se servesc rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt

Serveste rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt alaturi de o salata verde.

Sursa foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului