Lipia cu ciuperci , branza si busuioc este un preparat cremos si foarte gustos, ideal pentru cei carora le plac ciupercile cu legume si mirodenii .

Ingrediente pentru

1/2 cana maioneza
1/4 cana parmezan ras
2 linguri busuioc tocat, proaspat
1 catel usturoi, taiat fin
1/4 lingurita sare
4 ciuperci portobello
2 cepe rosii, rondele
1 rosie feliata
4 lipii
frunze de salata verde

Cum se prepara lipia cu ciuperci si branza

Amesteca intr-un castron maioneza, branza, busuiocul, usturoiul si sarea. Pune sare si piper pe ciuperci si pe ceapa. Ia ciupercile (palariile) si ceapa si pune-le sub grill-ul cuptorului circa 8 minute, intorcandu-le si pe partea cealalta.

Cum se servesc lipiile cu ciuperci si branza

Aranjeaza lipiile pe farfurii intinse. Adauga 1/2 din compozitia de maioneza si parmezan, apoi pune frunzele de salata verde. Adauga ciupercile, rosiile, ceapa si restul de sos de maioneza.

Foto: realfoodmovement.ca

  •   2012-02-16
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.