Rulourile cu ansoa si ardei sunt usor de preparat, gustoase si racoritoare. Sunt ideale pentru aperitivele de la mesele festive.

Ingrediente pentru rulourile cu ansoa si ardei


1 ardei rosu
10 ml ulei de masline
6 felii de ciabatta
6 fileuri de ansoa
1 lamaie feliata
6 capere.

Cum se prepara rulourile cu ansoa si ardei

Incinge cuptorul la 200 de grade si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Unge ardeiul iute cu ulei de masline, aseaza in tava si da la cuptor pentru 25 de minute. Cand este gata, pune intr-o punga de plastic si lasa sa se raceasca.

Prajeste feliile de ciabatta. Cand ardeiul s-a racit, decojeste-l si taie-l in 6 felii. Ruleaza apoi fiecare fasie de ardei cu un file de ansoa. Pe un platou aseaza feliile de lamaie si aranjeaza deasupra rulourile de ardei cu ansoa. Deasupra presara caperele.

Cum se servesc rulourile cu ansoa si ardei

Rulouri cu ansoa si ardei se servesc cu ciabatta prajita.
 

  •   2012-04-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii