Daca iti plac sandwich -urile calde, incearca unul Monte Carlo . Ai nevoie de sunca si carne de pui, precum si de o branza de calitate.

Ingrediente pentru sandwich Monte Carlo
 

  • 8 felii de paine
  • 4 felii de sunca gatita
  • 4 felii de piept de pui, gatit
  • 4 felii de branza elvetiana
  • 4 oua batute
  • ½ cana lapte
  • ¼ lingura sare
  • ulei
     

Cum se prepara sandwichul Monte Carlo
 

Distribuie pe fiecare felie de paine cate o felie de sunca, pui si branza. Apoi pune capacul. Amesteca intr-un castron laptele cu sarea si ouale batute. Da fiecare sandwich prin ou astfel incat sa se acopere bine pe toate partile.

Pune putin ulei intr-o tigaie si cand se incinge prajeste painea pana cand branza se topeste. Daca nu vrei sa prajesti sandwich-urile pe aragaz , poti sa le pui cateva minute in cuptor, cat sa prinda culoare painea si sa se topeasca compozitia.
 

Cum se serveste sandwichul Monte Carlo
 

Se serveste cald.
 

  •   2011-05-04
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.