Spuma de somon afumat este usor de preparat, gustoasa si cremoasa. O poti prepara pentru petrecerile cu mai multi invitati sau la evenimentele festive.

Ingrediente pentru spuma de somon afumat


300 grame somon afumat
150 grame crema de branza
50 grame smantana
sucul de la o lamaie
paine prajita.

Cum se prepara spuma de somon afumat

Intr-un blender amesteca crema de branza cu smantana. Mixeaza bine pana cand obtii o pasta cremoasa. Adauga sucul de lamaie si mai amesteca cateva minute.

Adauga apoi si somonul afumat, taiat in cubulete. Asezoneaza cu sare si piper. Pentru a servi, unge feliile de paine prajita cu aceasta crema. Presara pe deasupra putin piper proaspat macinat.

Cum se serveste spuma de somon afumat

Spuma de somon afumat se serveste ca atare, alaturi de alte aperitive.
 

  •   2012-08-29
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.