Painea cu branza este ideala pentru pachetul de la serviciu, alaturi de felii de rosii sau de castraveti . O poti servi feliata si atunci cand ai invitati, alaturi de diverse salate.
Ingrediente pentru painea cu branza
250 grame branza mozzarella
400 grame branza cheddar
2 cepe verzi tocate
100 grame maioneza
20 grame smantana
4 catei de usturoi
100 grame unt
1 bagheta.
Cum se prepara painea cu branza
Intr-un bol rade branzeturile si adauga ceapa verde. Adauga maioneza si smantana. Intr-un bol separat amesteca untul cu ustuuroiul tocat. Adauga apoi amestecul cu usturoi peste branza si amesteca bine.
Taie bagheta pe jumatate si unge apoi cu compozitia cu branza. Aseaza feliile pe o tava si da la cuptorul incins pentru 5 - 10 minute.
Cand este gata, scoate painea de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute. Inainte de a servi feliaza.
Cum se serveste painea cu branza
Painea cu branza se serveste ca atare sau cu o salata de rosii .