Aperitive

#rosii #retete #sandwich #mozzarella #aperitive

Sandwich cu mozzarella, sos pesto si rosii

Sandwich -ul cu mozzarella , sos pesto si rosii este un preparat mediteranean simplu de facut, dar de efect. Combinatia de mozzarella, sos pesto si rosii este una foarte reusita, care da o savoare aparte acestui sandwich.

Ingrediente pentru sandwich

2 rosii
1 bila de mozzarella proaspata
12 felii de paine integrala
1 cana sos pesti
sare kosher
unt nesarat, la temperatura camerei

Cum se prepara sandwich-ul cu mozarella

Taie rosiile si mozzarella in felii rotunde, de grosime medie. Intinde sosul pesto pe feliile de paine, adauga un strat de branza (cam doua felii) pe o felie de paine, apoi adauga un strat de felii de rosie. Presara putina sare kosher. Adauga deasupra cea de-a doua felie de paine, cu partea unsa cu pesto in interior, pentru a obtine sandwich-ul.

Da apoi painea si pe deasupra si pe dedesubt cu putin unt si pune-o intr-un toaster sau la grill pana cand mozzarella se topeste. Tine cam 2-3 minute pe fiecare parte. Sandwich-ul poate fi facut si rece, la temperatura camerei.

Cum se serveste sandwich-ul

Se serveste imediat.

Foto: mawbooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului