Rosiile umplute cu porumb pot constitui un aperitiv potrivit pentru o masa de toamna. Rosiile se fac rapid, sunt hranitoare si foarte aspectuoase.
Ingrediente pentru rosii umplute cu orez si porumb
- 1 3/4 cana porumb proaspat, fiert
- 1 cana orez gatit
- 1/2 avocado, taiat
- 1/4 cana ardei gras, galben, taiat
- 1/4 cana ardei gras verde, taiat
- 1/4 cana ceapa rosie, taiata
- 4 linguri ulei de masline
- 3 linguri coriandru proaspat, taiat
- 2 1/2 lingura suc de lamaie
- 1/4 lingurita sare de mare
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 1/4 lingurita chimion macinat
-
6 rosii.
Cum se prepara rosiile umplute cu porumb si orez
Puen intr-un castron porumbul, orezul, avocado, ardeiul, ceapa, cordiandrul, sarea, piperul si chimionul. Adauga apoi uleiul de masline si sucul de lamaie si amesteca totul bine, pentru omogenizare.
Taie partea de sus a rosiilor (capacul), scobeste rosiile, apoi umple-le cu compozitia de orez, porumb si avocado.
Cum se servesc rosiile umplute cu porumb si orez
Rosiile se servesc proaspete.
Sursa foto: cooksrecipes.com