- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina
Ciorba de cartofi
Sursa foto: toprankhealth.com
Ingrediente
- 4-5 cartofi potriviti
- 1 ceapa
- 1 legatura de leustean
- 1 legatura de patrunjel
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 500-600 ml bors
- sare
Cum se prepara
Curata cartofii de coaja si taie-i in cubulete. Pune-i la fiert, intr-o oala cu apa si sare. Intre timp, taie ceapa, ardei si rosiile, marunt. Cand cartofii dau in clocot, adauga ceapa si ardeiul si lasa sa mai fiarba aproximativ cinci minute si adauga rosiile. Lasa ciorba sa fiarba pana cand cartofii sunt moi si adauga borsul. Dupa ce da in clocot timp de un minut adauga verdeata, taiata marunt si stinge focul. Ciorba poate fi servita atat calda, cat si rece, cu ceapa verde alaturi.
Sursa foto principala: canningdiva.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina