Ciorbe & Supe

#supa #rata #rosii #telina #ceapa

Supa de rata

Supa de rata este ideala pentru serile racoroase. Se prepara repede si are o aroma speciala. Se serveste fierbinte, cu smantana si patrunjel tocat pe deasupra.
 

Ingrediente pentru supa de rata
 

  • 1 carcasa de rata
  • 250 grame rosii tocate
  • 3 teline
  • 1 ceapa
  • 200 grame linte
  • rozmarin proaspat
  • oregano
  • foi de dafin
  • busuioc
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara supa de rata
 

Fierbe carcasa de rata in 3 litri de apa, timp de o ora. Scurge apoi carcasa de apa si indeparteaza oasele. Aseaza carnea intr-un bol.

Pune din nou la fiert supa in care a fiert carcasa. Adauga legumele tocate si condimentele dupa gust. In timp ce supa fierbe, taie in cubulete carnea de rata. Adauga carnea in supa.

Lasa supa la fiert timp de o ora.
 

Cum se serveste supa de rata
 

Supa de rata se serveste calda, cu putina smantana si patrunjel tocat pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului