Biscuitii cu zmeura sunt crocanti la exterior si moi la interior, cu o crema fina si aromata. Sunt potriviti pentru gustarea de la cafea sau ceai.
 

Ingrediente pentru biscuitii cu zmeura
 

Pentru crema de zmeura:

  • 60 grame unt
  • 5 ml esenta de vanilie
  • 150 grame zahar pudra
  • 50 grame zmeura.
     

Cum se prepara biscuitii cu zmeura
 

Intr-un bol amesteca cu mixerul untul, zaharul si vanilia pana obtii o crema fina. Adauga faina. Amesteca bine cu o lingura de lemn pana obtii un aluat consistent.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Din aluat aseaza pe tava cu o lingura 30 de fursecuri . Da tava la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, lasa biscuitii sa se raceasca timp de 10 minute.

Intre timp, prepara crema cu zmeura. Intr-un bol amesteca bine untul pana obtii o crema fina. Adauga vanilia. Amesteca bine. Adauga zaharul pudra si amesteca bine pana cand totul este bine combinat.

Incorporeaza apoi in compozitie si zmeura. Amesteca bine.

Aseza apoi cate o lingurita din aceasta crema pe jumatate din biscuitii. Cealalalta jumatate de biscuiti aseaza-i deasupra cremei.
 

Cum se servesc biscuitii cu zmeura
 

Biscuitii cu zmeura se servesc cu zahar pudra pe deasupra.

  •   2011-06-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii