Budinca de banane este un adevarat deliciu. Se lasa la rece cateva ore si poate fi preparata in avans atunci cand ai musafiri .

 

Ingrediente pentru budinca de banane

 

  • 250 grame crema de branza
  • 300 grame lapte condensat
  • 100 grame budinca instant de vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • extract de vanilie
  • 250 grame frisca
  • 4 banane feliate
  • 200 grame biscuiti de vanilie.

 

Cum se prepara budinca de banane

 

Intr-un bol amesteca crema de branza pana capata o consistenta pufoasa. Adauga laptele condensat, budinca de vanilie, laptele si vanilia. Amesteca totul bine. Adauga si jumatate din cantitatea de frisca.

Intr-un recipient inalt si mai larg, aranjeaza biscuitii de vanilie. Peste biscuiti aranjeaza feliile de banane. Toarna apoi compozitia. Deasupra adauga restul de frica. Da la frigider pentru cateva ore.

 

Cum se serveste budinca de banane

 

Budinca de banane se serveste ca atare.

  •   2010-10-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii