Foloseste piersicile proaspete ale verii pentru a pregati un desert decadent si gustos: creme brulee cu piersici. Este un desert apetisant si rapid, pe care il poti face indiferent de ocazie.
 

Ingrediente pentru creme brulee cu piersici
 

Cum se prepara creme brulee cu piersici
 

Spala bine piersiciletext, decojeste-le si apoi taie-le in bucati. Aseaza-le intr-o tava de copt cu fata taiata in jos, apoi toarna peste ele suc de lamaie. Fierbe fructele cam 6 minute, pana cand incep sa-si schimbe culoarea la margine.

Pune intr-un castron frisca, zaharul si vanilia si amesteca bine. Intoarce invers piersicile, cu fata taiata in sus, apoi pune in ele compozitia de frisca. Presara peste ele zahar brun. Lasa-le pe foc 5 minute pana cand zaharul se caramelizeaza.
 

Cum se serveste creme brulee cu piersici
 

Se presara nuca pe deasupra piersicilor si apoi se serveste.

  •   2011-08-09
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.