Deserturi

#mousse #cornulete #deserturi #deserturi rapide #deserturi 3 ingrediente

Deserturi rapide si savuroase preparate din cate 3 ingrediente

Ti-e pofta de un desert cu ciocolata, fructe sau de o prajitura savuroasa cu scortisoara sau menta? Exista retete care se prepara numaidecat si care contin doar trei ingrediente, dar care iti ofera totodata savoarea pe care o cauti de la un desert de casa. Transforma cele mai banale ingrediente din frigider sau camara in deserturi savuroase!

Miniprajituri invelite in ciocolata cu menta

Ti-e pofta de combinatia inedita de ciocolata cu menta? Nu trebuie sa dai fuga in primul magazin pentru un astfel de desert, intrucat iti poti prepara un astfel de preparat la tine acasa, din doar trei ingrediente simple: biscuiti cu cacao, ciocolata de menaj sau cu lapte si extract de menta. Tot ce trebuie sa faci este sa topesti ciocolata la microunde si sa adaugi putin extract de menta in ea, apoi sa tavalesti biscuitii prin ea si sa-i pui pe un gratar sa se scurga si intareasca.
 

Sursa foto: Angsarap.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului