Daca vrei sa pregatesti o petrecere pentru micutii tai, din meniu nu trebuie sa lipseasca spectaculosul jeleu Rainbow. Culorile fermecatoare ale acestuia si gustul sau delicios ii vor incanta nu doar pe cei mici, ci si pe bunici sau pe prietenii tai.

Ingrediente pentru jeleul Rainbow:
 

  • 135 g jeleu cu aroma de coacaze
  • 135 g jeleu cu aroma de lime
  • 135 g jeleu cu aroma de portocale
  • 135 g jeleu cu aroma de capsuni
  • 135 g jeleu cu aroma de zmeura
  • 135 g jeleu cu aroma de lamaie
  • 135 g jeleu cu aroma de ananas
  • apa clocotita
  • 375 ml lapte

 

Cum se prepara jeleul Rainbow:

Topeste jeleurile de coacaze negre, lime, portocale si capsuni in apa clocotita si in vase separate.
Amesteca in fiecare bol pana cand se topesc si lasa-le sa se raceasca la temperatura camerei.

Separat, in alte boluri, pune jeleurile de zmeura, lamaie, ananas cu apa clocotita si lapte, amesteca-le si lasa-le sa se raceasca.

Pune apoi un strat de jeleu de coacaze intr-un castron de sticla, baga-l la frigider. Dupa ce s-a racit mai pune un alt strat de jeleu, baga-l din nou la frigider si repeta aceasta operatiune pana cand termini toate jeleurile.

Cum se serveste jeleul Rainbow:

Jeleul Rainbow se serveste rece, simplu, sau decorat cu bomboane micute.

Sursa foto: ariatypoenya.blogspot.com

  •   2013-07-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii