Melon Glace este un desert delicios de vara, pe care il poti pregati atunci cand se anunta musafiri neanuntati si nu ai chef sa stai prea mult in bucatarie.

Ingrediente pentru Melon Glace

2 bucati pepene galben mic (2 X 300 g)

150 g frisca

50 ml brandy

8 cupe inghetata vanilie (alta inghetata)

4 pliculete zahar vanilat

Cum se prepara Melon Glace

Taie fiecare pepene intr-un capat (facandu-i un capac) si curata-l de coaja, dar nu de tot. Nu trebuie sa il tai in jumatate.

Goleste pepenele in interior de miez si seminte, apoi presara zaharul vanilat pe margini, stropeste-l cu brandy si baga-l la frigider sau congelator o jumatate de ora.

Scoate pepenele, umple-l cu inghetata si orneaza-l cu frisca si frunzulite de menta.

Cum se serveste Melon Glace

Serveste Melon Glace simplu - ca in prezentarea sugerata sau chiar taiat cubulete si pus in cupe speciale alaturi de inghetata.

Foto: markwinton.co.nz

  •   2012-07-12
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.