Pandispanul cu caise si migdale este un desert usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Este aromat si gustos si se poate servi si cu o cupa de inghetata de vanilie.

Ingrediente pentru pandispanul cu caise si migdale


200 grame unt
200 grame zahar
200 grame faina cu agent de crestere
5 grame praf de copt
4 oua
3 ml esenta de migdale
400 grame caise tocate
30 grame fulgi de migdale.

Cum se prepara pandispanul cu caise si migdale

Incinge cuptorul la 180 de grade si tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt.

Intr-un bol amesteca untul cu zaharul, faina si praful de copt. In alt bol amesteca ouale cu esenta de migdale. Adauga ouale peste faina si amesteca bine pana obtii o pasta cremoasa.

Pune deoparte un sfert din compozitie, iar in compozitia ramasa adauga jumatate din caisele tocate. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 30 de minute.

Intre timp amesteca restul de aluat si caise tocate. Adauga si migdalele. Scoate tava si adauga aceasta compozitie. Mai da la cuptor pentru 20 de minute.

Cum se serveste pandispanul cu caise si migdale

Pandispanul cu caise si migdale se serveste ca atare, pudrat cu zahar pudra.
 

  •   2012-06-20
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.