prajitura de post are un gust asemanator cu cel al negresei. Pentru realizarea acesteia este nevoie de putin ingrediente si la fel de putin timp.

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 14 linguri apa
  • 14 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 18 linguri faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 1 cana nuca
  • 5 – 6 linguri de cacao.

     

    Cum se prepara:

  • Intr-un bol se adauga apa cu zaharul, faina, cacao, uleiul si praful se copt si se amesteca pana la omogenizare.
  • Se adauga apoi nuca si se amesteca.
  • Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga compozitia si se intinde bine.
  • Tava se baga la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.

Cum se serveste:

  • Prajitura se serveste numai dupa ce se raceste.

 

 

 

 

 

Reteta oferita de restaurantul Casa Select.

  •   2009-04-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii