Tarta de ciocolata cu migdale este un desert pe care toata lumea il va savura. Prajitura se face usor, iar ingredientele sunt foarte simple.
 

Ingrediente pentru tarta de ciocolata cu migdale
 

Cum se prepara tarta de ciocolata cu migdale
 

Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si unge o tava cu unt. Pune intr-o tigaie untul si ciocolata si amesteca-le pana cand obtii o pasta omogena.

Bate ouale cu mixerul, adauga zaharul si bate bine cam 5 minute, astfel incat sa obtii o compozitie ferma si omogena. Adauga sosul de ciocolata in recipientul cu oua si zahar, apoi amesteca cu grija. Adauga faina, migdalele si 1/4 lingurita de sare. Toarna totul in tava si da tava la cuptor pentru maxim 40 de minute, pana cand se formeaza o crusta la suprafata prajiturii. Asteapta sa se raceasca tarta, apoi scoate-o din tigaie.
 

Cum se serveste tarta de ciocolata cu migdale
 

Se serveste cu praf de cacao presarat pe deasupra.

  •   2011-08-30
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.