- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Sparanghel cu usturoi
Sursa foto: happyaspie.wordpress.com
Ingrediente:
- 500 g sparanghel
- 3-4 catei de usturoi
- 2 linguri cu unt
- o lamaie
- sare
- piper
Cum se prepara:
Pune o oala cu un litru de apa la fiert, iar cand da in clocot adauga sparanghelul si lasa-l sa mai fiarba doua-trei minute. Intr-o tigaie topeste untul, la foc mic, si adauga sparanghelul bine scurs, usturoiul taiat marunt, sarea si piperul. Caleste totul timp de aproximativ 5 minute amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.
Cand este gata pune sparaghelul pe o farfurie si stropeste-l cu zeama de lamaie. Il poti servi ca atare, sau ca garnitura, pentru friptura sau orez.
Sursa foto principala: cookinglight.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina