Cartofii taranesti se prepara rapid si sunt foarte savurosi. Se pot servi atat simpli, cu smantana, cat si ca garnitura pentru preparatele din carne la gratar.
 

Ingrediente pentru cartofi taranesti
 

  • 5 cartofi
  • 350 kaizer
  • 2 cepe
  • ardei gras
  • 4 linguri ulei
  • marar
     

Cum se prepara cartofii taranesti
 

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt fierti se decojesc si se taie in cubulete . Intr-o cratita se caleste ceapa taiata solzisori. Se adauga si ardeiul taiat felii si se mai lasa pe foc. Cand ceapa incepe se se inmoaie, se adauga si kaizerul taiat felii. Se mai lasa totul sa se caleasca timp de 5 minute.

Cand sunt bine calite,  se adauga si cartofii fierti. Se amesteca totul bine. Ai grija insa sa nu zdrobesti cartofii.
 

Cum se servesc cartofii taranesti
 

Cartofii taranesti se servesc calzi, cu marar tocat si smantana.

  •   2010-08-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii