Ciupercile umplute cu fructe de mare constituie un preparat inedit si foarte gustos. Poti face acest fel de mancare pentru aperitiv la o masa speciala.


Ingrediente pentru ciuperci

 

  • 25 ciuperci portobello;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1/4 lingurita sare;
  • 1/4 lingurita piper negru macinat;
  • 1/4 lingurita praf de usturoi;
  • 1 cana carne de crab, la conserva, scursa;
  • 140 gr creveti gatiti;
  • 1/2 cana mozzarella rasa;
  • 1/2 cana branza cu mucegai, sfaramata;
  • 2 linguri parmezan ras;
  • 1/4 lingurita usturoi tocat;
  • 1/4 lingurita piper;
  • 450 gr carnati tocati;
  • 1 ou.


Cum se prepara ciupercile umplute


Scoate coditele ciupercilor si marunteste-le. Pune ciupercile pe hartie cerata, cu "evantaiul" in sus. Unge-le cu ulei si da-le cu sare, piper si praf de usturoi.

Amesteca cu un blender carnea de crab, crevetii, usturoiul, piperul si coditele. Adauga carnatii si oul, apoi amesteca. Umple cavitatea ciupercilor.

Da ciupercile la cuptor la 195 grade Celsius pentru 25 de minute.


Cum se servesc ciupercile


Se servesc calde.


Sursa foto: medmanor.com

  •   2011-11-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii