Gata in cateva minute, fileul de pastrav cu capere este un preparat delicios, ideal pentru cinele usoare in familie. Se serveste cu diverse garnituri din legume si orez.


Ingrediente pentru fileul de pastrav cu capere

  • 70 grame faina
  • 4 fileuri de pastrav
  • 30 grame unt
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • 30 grame capere
  • sare


Cum se prepara fileul de pastrav cu capere

Combina faina si sarea intr-o farfurie intinsa si tavaleste fileurile de peste. Incinge untul intr-o tigaie si, cand incepe sa fiarba, adauga fileurile de peste.

Lasa pestele pe foc timp de 5 minute pe fiecare parte si cand s-a prajit transfera-l pe un platou. Mai adauga putin unt in tigaie, lasa sa se topeasca dupa care adauga caperele, zeama si coaja de lamaie.

Amesteca bine si toarna sosul peste fileurile de peste.


Cum se serveste fileul de pastrav cu capere

Fileul de pastrav cu capere se serveste cu cartofi nature si patrunjel tocat pe deasupra, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

Sursa foto: wholefoodsmarket.com

  •   2013-02-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii