Muschiuletul de porc cu sos de masline este un preparat sofisticat, care se poate regasi pe masa de sarbatori.
Ingrediente pentru muschiulet de porc cu sos de masline
800 g muschi de porc
1 lingura mustar de Dijon
1 lingura patrunjel tocat
100 g masline negre
50 g masline verzi
2 catei usturoi
1 lingura ulei de masline
sare
piper
Cum se prepara muschiulet de porc cu sos de masline
Curata muschiuletul de grasime, apoi taie-l feli potrivite. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare, apoi prajeste feliile de carne pe ambele parti, pana devin usor aurii.
Separat, amesteca mustarul cu usturoiul maruntit, maslinele fara samburi, sare si piper.
Scoate feliile de muschiulet pe un platou, apoi pune sosul de masline alaturi.
Cum se serveste muschiulet de porc cu sos de masline
Serveste muschiuletul de porc cu sos de masline cald, imediat dupa ce l-ai preparat, cu verdeata proaspata deasupra.
Sursa foto: myrecipes.com