Muschiuletul de porc cu sos de masline este un preparat sofisticat, care se poate regasi pe masa de sarbatori.


Ingrediente pentru muschiulet de porc cu sos de masline

800 g muschi de porc

1 lingura mustar de Dijon

1 lingura patrunjel tocat

100 g masline negre

50 g masline verzi

2 catei usturoi

1 lingura ulei de masline

sare

piper


Cum se prepara muschiulet de porc cu sos de masline

Curata muschiuletul de grasime, apoi taie-l feli potrivite. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare, apoi prajeste feliile de carne pe ambele parti, pana devin usor aurii.

Separat, amesteca mustarul cu usturoiul maruntit, maslinele fara samburi, sare si piper.

Scoate feliile de muschiulet pe un platou, apoi pune sosul de masline alaturi.


Cum se serveste muschiulet de porc cu sos de masline

Serveste muschiuletul de porc cu sos de masline cald, imediat dupa ce l-ai preparat, cu verdeata proaspata deasupra.

Sursa foto: myrecipes.com
 

  •   2012-11-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii