Pastele cu ciuperci, mazare si bacon sunt cremoase, gustoase si usor de preparat. Se servesc cu parmezan ras si nucsoara.

Ingrediente pentru pastele cu ciuperci, mazare si bacon


500 grame paste
40 ml ulei de masline
20 grame unt
1 ceapa tocata
500 grame ciuperci
150 grame bacon tocat
150 grame mazare
2 oua
500 ml smantana
5 grame cafea macinata
100 grame parmezan
5 grame nucsoara.

Cum se prepara pastele cu ciuperci, mazare si bacon

Intr-o cratita cu apa fierbinte si sare fierbe pastele. Intr-o tigaie incinge uleiul de masline si untul si adauga ceapa, ciupercile, baconul si mazarea si lasa pe foc pana cand ciupercile sunt moi si baconul crocant.

Adauga cafeaua si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Intr-un bol amesteca ouale cu smantana si asezoneaza cu sare si piper. Cand pastele s-au fiert scurge-le bine si adauga-le in tigaia cu ciuperci si bacon. Amesteca bine.

Stinge focul si toarna peste paste amestecul de oua si smantana. Amesteca bine.

Cum se serveste pastele cu ciuperci, mazare si bacon

Pastele cu ciuperci, mazare si bacon se servesc cu parmezan ras si putina nucsoara.
 

  •   2012-08-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii