Pastele cu ragu de vita sunt usor de preparat, gustoase si aromate. Sunt ideale pentru zilele in care vrei sa mananci ceva rapid si satios.

Ingrediente pentru pastele cu ragu de vita


500 grame carne tocata de vita
1 morcov ras
1 tija de telina tocata fin
1 ceapa tocata
2 grame chimion
2 grame coriandru
200 grame rosii taiate cubulete
500 grame paste
200 grame menta tocata
10 ml ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara pastele cu ragu de vita

Intr-o cratita fierbe apa si cu sare. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba timp de 20 de minute.

Intr-o tigaie incinge uleiul de masline. Adauga carnea de vita si asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc timp de 5 minute dupa care amesteci bine. Adauga morcovul, telina si ceapa.

Lasa pe foc timp de 5 minute, amestecand ocazional. Adauga chimionul si coriandrul. Amesteca si adauga si rosiile. Lasa pe foc pana cand da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 10 minute.

Scurge bine pastele, transfera intr-o cratita si adauga sosul. Amesteca si mai lasa pe foc timp de 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga si menta si amesteca usor.

Cum se servesc pastele cu ragu de vita

Pastele cu ragu de vita se servesc ca atare. Pe deasupra mai poti rade si putin parmezan.
 

  •   2012-09-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii