Pestele mexican la cuptor constituie un fel de mancare apetisant, potrivit pentru a fi servit cu orez si cu tortillas calde.


Ingrediente pentru peste mexican

 

  • 675 gr cod;
  • 1 cana sos salsa ;
  • 1 cana branza Cheddar rasa;
  • 1/2 cana fulgi de porumb zdrobiti;
  • 1 avocado, decojit si taiat, fara sambure;
  • 1/4 cana smantana.


Cum se prepara pestele mexican


Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius si unge o tava cu ulei. Spala bine pestele, sterge-l, apoi aseaza-l in tava. Toarna sosul salsa peste cod , apoi presara branza rasa. Adauga fulgii de porumb, dupa care pune tava in cuptor, pentru 15 minute. Cand pestele se rupe cu usurinta, mancarea este gata.


Cum se serveste pestele mexican


Aseaza pestele in farfurii si apoi adauga bucatile de avocado deasupra lui. Toarna si smantana. Poti servi acest fel de mancare cu tortillas calde.

Sursa foto: dishbase.com

  •   2011-11-01
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.