Puiul la cuptor cu ceapa rosie si ardei este un preparat savuros, ideal pentru cinele in familie. Se prepara repede si se serveste cu salata verde.

Ingrediente pentru puiul la cuptor cu ceapa rosie si ardei


2 cepe rosii taiate in sferturi
2 ardei feliati
10 ml ulei de masline
4 piepti de pui
500 grame pasta de tomate
salata verde.

Cum se prepara puiul la cuptor cu ceapa rosie si ardei

Incinge cuptorul la 220 de grade. Intr-o tava amesteca ceapa rosie cu ardeiul feliat si uleiul de masline. Da la cuptor pentru 15 minute.

Adauga peste legume pieptul de pui si toarna sosul de tomate. Asezoneaza cu sare si piper. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 15 - 20 de minute.

Indeparteaza folia de aluminiu si mai lasa tava la cuptor timp de 10 minute.

Cum se serveste puiul la cuptor cu ceapa rosie si ardei

Puiul la cuptor cu ceapa rosie si ardei se serveste cu salata verde si felii de paine taraneasca.
 

  •   2012-07-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii