Feluri principale

#pui #ceapa #busuioc

Pui la cuptor cu chili si busuioc

Puiul la cuptor cu chili si busuioc este un preparat savuros, potrivit pentru mesele speciale. Pentru acest preparat poti lasa puiul la marinat oricat de mult iti doresti. Vei obtine o mancare delicioasa, cu o carne moale si aromata.
 

Ingrediente pentru pui la cuptor cu chili si busuioc
 

 

Cum se prepara puiul la cuptor cu chili si busuioc
 

Intr-un bol, amesteca uleiul de masline cu uleiul de susan, sosul de soia si otetul. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga apoi ceapa tocata. Amesteca bine. Incorporeaza in compozitie si ardeii chili tocati.

Freaca apoi pulpele si pieptul de pui cu acest sos. Sigileaza apoi carnea intr-o punga si las-o la marinat peste noapte.

Aseaza puiul intr-o tava si da la cuptor timp de 40 - 50 de minute.
 

Cum se serveste puiul la cuptor cu chili si busuic
 

Aseaza puiul pe un platou. Stoarce putina zeama de lamaie si garniseste cu busuioc.

  •   2011-02-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii