Feluri principale

#tagliatelle #paste #dovleac #branza #cascaval

Tagliatelle cu dovleac copt

Tagliatellele cu dovelac copt se prepara usor si sunt foarte gustoase. Cascavalul afumat poate fi inlocuit si cu parmesan. Se servesc calde.
 

Ingrediente pentru tagliatelle cu dovleac copt
 

  • 1, 5 kilograme dovleac deojit
  • 600 grame tagliatelle
  • 75 grame unt
  • salvie
  • 50 grame branza ricotta
  • 130 grame cascaval afumat ras
  • ulei de masline.


Cum se prepara tagliatellele cu dovleac copt
   

Taie dovleacul pe jumatate si scoate-i semintele si pulpa. Taie-l apoi in bucati patrate si pune-l intr-o tava. Asezoneaza cu ulei de masline si da al cuptor pentru 20 de minute.

Intr-o cratita cu apa fierbinte, fierbe pastele. Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si adauga dovleacul copt. Adauga salvia si amesteca bine totul.

Cand pastele s-au fiert, scurge-le si adauga-le peste dovleac. Amesteca bine.
 

Cum se servesc tagliatellele cu dovleac copt
 

Tagliatellele cu dovleac copt se aseaza in farfurii, iar pe deasupra se adauga branza ricotta si cascaval ras.

  •   2010-10-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii