Pentru aceasta tocanita poti folosi orice tip de masline , insa cele recomandate sunt cele verzi. Tocanita de masline se prepara repede si o poti servi calda, cu patrunjel tocat pe deasupra.

 

Ingrediente pentru tocanita de masline

 

  • 400 grame masline
  • 4 cepe
  • 500 grame sos de rosii
  • 1 telina
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara tocanita de masline

 

Caleste ceapa taiata si telina data pe razatoare . Adauga sosul de rosii si amesteca bine ingredientele. Pune si maslinele si amesteca din nou. Lasa tocanita sa fiarba timp de 20 - 30 de minute. Amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca.

 

Cum se serveste tocanita de masline

 

Tocanita de masline se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

  •   2010-09-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii