Vinetele picante sunt delicioase si se prepara rapid. Alaturi de vinete mai poti adauga si dovlecei. Se servesc calde, cu seminte de susan pe deasupra. Le mai poti asezona si cu putin parmesan ras.

 

Ingrediente pentru vinetele picante

 

 

Cum se prepara vinetele picante

 

Incalzeste uleiul intr-o tigaie din teflon . Curata vinetele de coaja si taie-le in cuburi. Adauga-le in uleiul incins si lasa-le la prajit cateva minute , amestecand continuu. Adauga usturoiul si amesteca bine ingredientele. Adauga si otetul, zaharul si sosul de ardei iute. Lasa vinetele pe foc pana dau in clocot.

Mai lasa vinetele la foc mic inca 5 - 10 minute, pana cand acestea devin moi iar sosul este gros. Adauga apoi ceapa si rosiile si asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa mancarea pe foc timp de 5 minute.

 

Cum se servesc vinetele picante

 

Vinetele picante se servesc cu seminte de susan pe deasupra.

  •   2010-09-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii