Feluri principale

#lasagna #paste #tofu

Lasagna cu tofu

Lasagna si tofu sunt greu de digerat in aceeasi propozitie. Si totusi, cei care doresc sa incerce niste tofu intr-o reteta de lasagna pot sa aiba o surpriza placuta. Preparatul necesita ingrediente destul de simple, este potrivit pentru vegetarieni si se face in aproape o ora.

Ingrediente pentru lasagna cu tofu
 

  • ½ pachet de foi de lasagna
  • 1 pachet de tofu, maruntit
  • 2 cani branza mozarella rasa
  • ½ cana parmezan ras
  • 2 oua
  • 1 cana sos pentru spaghete
  • ¼ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • ¼ nucsoara praf
  • 2 linguri unt
     

Cum se prepara lasagna cu tofu
 

Pune apa la fiert, cu niste sare. Cand incepe sa fiarba, pune foile de lasagna si lasa-le pana in 10 minute. Scurge-le si pune-le deoparte.

Pune intr-un castron tofu, oua, nucsoara, lapte, sare, piper, sos de spaghete, patrunjel si o cana de mozarella. Pregateste o tava de copt si incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Aseaza in tava foile de lasagna, cate un strat de foi, apoi unul din compozitia de tofu si sos, apoi altul de foi si tot asa. Ultimul strat trebuie sa fie unul din compozitia de tofu. Presara apoi mozarella si parmezan.

Baga lasagna la cuptor pentru jumatate de ora.
 

Cum se serveste lasagna cu tofu
 

Se serveste calda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare